Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
031.438.17.51
0728.311.111
L - V: 12:00-20:00
Calea Plevnei, Nr. 172, et. 2
Sector 6, Bucuresti

ESTETICA DENTARA

- Face Lifting Dentar - Albire dentara - Fatete dentare - Incrustatii denatre - Bijuterii dentare - Gingivoplastie

Doctor Gheorghe Corina din cadrul Clinicii White Dental Care ne recomanda urmatoarele proceduri pentru a obtine un aspect mai tanar cu ajutorul esteticii dentrare:

 

 

Face lifting-ul dentar

 

Este un tip de tratament dentar care restaureaza si imbunatateste trasaturile originale ale fetei unui pacient, ducand la un aspect mai sanatos si mai tanar. 

 

Treimea inferioara a fetei se micsoreaza o data cu frecarea si tocirea dintilor din cauza inaintarii in varsta, iar prin corectarea acestei dimensiuni, estetica dentara poate face ca pacientul sa arate intinerit cu 10 ani.

 

  • Avantajul este ca, desi rezultatul este remarcabil, prietenii pacientilor nu pot identifica exact care este schimbarea.

 

Pentru  obtinerea unui zambet de vedeta,  Dr. Corina Gheorghe,  specialist estetician din cadrul Clinicii White Dental Care foloseste  coroanele de zirconiu si fatetele integral ceramice , apreciate pentru frumusetea si naturaletea lor.

 

Zirconiul, permite realizarea de coroane dentare ai caror pereti sunt subtiri si translucizi, pastrand astfel cat mai mult din naturaletea albului dentar.

 

De asemenea, coroanele de zirconiu au o mult mai buna sigilare marginala la nivel gingival,  evitand aparitia in timp a unei linii inchise la culoare, asa cum se intampla in cazul coroanelor metalo-ceramice. 

Fatetele dentare

 

Reprezinta alternativa albirilor repetate care duc la distrugerea dintilor.

 

Sunt asemenea unei foite subtiri de ceramica prin care puteti sa oferiti dintilor dumneavoastra culoarea si forma dorita (zambet de Hollywood).

 

De asemenea, este si cea mai buna alternativa pentru dintii fracturati, sparti sau ciobiti.

 

Albirea dentara

 

Reprezinta un procedeu prin care se obtine o culoare mai deschisa a dintilor, cu ajutorul unor substante speciale.

 

    

 

Incrustatiile

 

Sunt obturatii ceramice realizate in laboratorul de tehnica dentara oferind o adaptare si o estetica mult superioara obturatiilor din compozit, realizate in cabinet.

 

 

Bijuteriile dentare

 

Se aplica pe dintele sanatos cu un adeziv special si au rol estetic.

 

 

 

Gingivoplastie (remodelarea gingiei)

 

 

Aceasta manopera se desfasoara sub anestezie si poate reda un zambet frumos.

Programează-te acum